Tuesday, 17 January 2012

Damn It

buka fb tengok kau walling gan dia , buka twitter tengok kau tweet gan diaa . jealous duhh aku . aku tau aku pun selalu tweet and walling with other guys , tapi tak ada arh sampai nak belanja bagai . lebih laa tuhh kann . aku rasa baik kau g kat dia je arhh , kalau kau rasa kau nak dia aku tak kisah tapi aku benci pompuan tuh . selalu minta simpati dari kau , huhh . jom ramairamai g bunuh diaa !! hahaha lol :)

1 comment:

  1. haha , anak org tuhh .
    tp , tk pe laa ,, bunuh je .
    jomm :p

    ReplyDelete